Anders Lindahl

Fysioterapeut, utbildad massör och f.d. elitlöpare 

 

Jag är en 32-årig sportintresserad kille. Idrott och framförallt löpning är och har alltid varit en stor del av mitt liv. Som 6-åring började jag spela fotboll och höll på med det fram till 15-års ålder, då min friidrottstränare upptäckte min talang för löpning.

 

Det tog inte länge förrän jag började skörda framgångar på löparbanan. Min första FM-medalj i juniorklassen kom som 18-åring på 400m och efter det har jag också FM- medaljer från bl.a. 800m, 1500m, 5000m, 10 000m och terränglöpning. Jag har också fått äran att representera Finland i en del landskamper och internationella mästerskap, bl.a. i Universiaden, Sverigekampen och Lag-EM. Under idrottskarriären har jag också haft en del problem med skador, därför växte mitt intresse för fysioterapi då man med rätt kunskap kan undvika eller minimera riskerna.

Genom min idrottskarriär och mina studier har jag lärt mig en hel del som jag kan ha nytta av och eventuellt dela med mig av. Så kom med i löparfamiljen och hitta glädjen i att träna i grupp =) 

Juhani Riihola

Ammattivalmentaja, urheiluhieroja ja juoksuharrastaja

Olen 36-vuotias juoksuharrastaja. Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni aktiivisesti. Nuorena harrastin yleisurheilua, jääkiekkoa, hiihtoa, kamppailulajeja ja kuntosalia. Hieman myöhemmin juoksukärpänen pääsi kuitenkin puraisemaan ja siitä lähtien juoksu on ollut itselleni se kaikkein tärkein ja mieluisin harrastus.

 

Olen vetänyt Running Club Wasan juoksuryhmiä keväästä 2015 lähtien. Valmistuin toukokuussa 2018 urheiluhierojaksi ja sain samalla liikuntalääketieteen perusopinnot valmiiksi. Keväällä 2019 valmistuin urheiluvalmentajan ammattitutkinnosta (VAT). 

 

Valmentajana haluan mahdollistaa jokaiselle juoksijallemme juoksukipinän syntymisen kannustavan ja positiivisen ryhmähengen sekä nousujohteisen harjoittelun myötä. 

Antti Ranta-aho

Kilpajuoksija 

Olen 27-vuotias vaasalainen juoksija.
Liikuntaa olen harrastanut pienestä pitäen.
Ensin lajeinani oli suunnistus ja hiihto, niistä siirryin vähitellen juoksun pariin. Vuodesta 2011 lähtien olen panostanut juoksuun määrätietoisemmin. Vuonna 2016 liityin Vasa IS:ään, jonka myötä aloin kilpailemaan myös ratajuoksuissa ja SM-kisoissa.
 ​

Juoksussa olen keskittynyt kestävyysmatkoihin, kuten esimerkiksi 10 000 m ja puolimaratonin juoksuun. Parhaat tulokseni olen saavuttanut puolimaratonilla. Olen mm. voittanut kaksi kertaa Paavo Nurmi Marathonilla ja Vaasa-Maratonilla sekä kerran Oulun Terwamaratonilla. Vuonna 2017 saavutin myös monivuotisen tavoitteeni pääsemällä juoksemaan Kalevan Kisojen 10 000 metrin kilpailuun. Maratonia en ole vielä kertaakaan juossut, mutta eiköhän senkin aika vielä tule…

 

Vaikka itsellä juoksu on kilpailemisen myötä tavoitteellisempaa, on juoksulla silti minulle myös se arkeen voimaa antava puoli. Rauhallisella lenkillä ollessa on rentouttavaa nauttia luonnosta ja antaa mielen rentoutua. Tärkeintä on, että jokainen löytää juoksusta juuri sen tason, jolla siitä voi nauttia eniten. Toivon tuovani ryhmään liikunnan iloa ja positiivista tsemppiä sekä innostaa tämän hienon lajin pariin.

Minna Kaasalainen

KTL, juoksuharrastaja 

 

Hei! Juokseminen on vuodesta 2012 ollut minulle ehdottomasti se rakkain liikkumismuoto. Mikään ei voita juoksulenkistä saatavaa energian tunnetta. Lisäksi harrastan crossfitia ja kuntosalia sekä pyöräilyä. Muutama juoksuvamma matkan varrella on opettanut, että pelkkä juokseminen ei riitä ja on liian yksipuolista harjoittelua. Minun suosikkimatkani on maraton, joten harjoittelussani tähtäin on paljolti peruskestävyydessä ja sen kehittämisessä.

 

Olen ollut Running Club Wasan kursseilla alusta asti mukana, koska minusta on kivempi saada porukasta tsemppiä raskaiden harjoitusten tekemisessä. Vaikka tykkään juosta aamulenkkejä yksin ihaillen ympäristön heräämistä uuteen päivään, on juokseminen ollut minulle aina myös yhteisöllinen juttu. Toivon, että pystyn innostamaan myös muita löytämään juoksemisen ilon.

        Anders Lindahl

Dassen_87@msn.com

       0400664661

  • Wix Facebook page
Ota yhteyttä!

      Juhani Riihola

juhani.riihola@gmail.com

       0440580550

  • Wix Facebook page
  • Instagram Classic