Juoksukoulun info

Running Club Wasan kesäkausi on käynnissä. Elokuussa on vielä neljä harjoitusta jäljellä ja mikäli haluat vielä mukaan kesäkauden harjoituksiin, voit liittyä hintaan 35 € (3.8.2021-25.8.2021).

 

RCW:n juoksukouluryhmissä on valittavana kolme tasoryhmää: aloittelijat (/kuntoutujat), maltilliset ja reippaat. Aloittelijoiden ryhmä sopii juoksuharrastusta aloitteleville uusille juoksijoille sekä myös kuntoutujille, joilla on esim. jotain pientä vammaa, mutta jotka pystyvät kuitenkin juoksemaan lyhyitä 1-3 minuutin juoksupätkiä yhdistettynä kävelypalautuksiin. Maltillisten ryhmä sopii kaikille, jotka pystyvät juoksemaan 5 km alle 32 minuuttiin. Reippaiden ryhmässä suosituksena on kyetä juoksemaan 5 km alle 26 minuuttiin. 

 

Juoksukoulun yhteisharjoituksiin kuuluu yksi ohjattu harjoitus viikottain, joka pidetään tiistaisin klo 18.00 ja sen kesto on 60-75 min. Huom! Reippaiden ja maltillisten ryhmässä treenit alkavat klo 18.15. Harjoituksissa korostetaan monipuolisuutta ja ne tehdään aina oman kuntotason mukaan. Juoksuohjelmissa (saatavilla lisämaksusta) otamme jokaisen yksilölliset tavoitteet huomioon, oli se sitten kunnon kohottaminen tai esim. puolimaratonin / maratonin juokseminen. 

RCW:n juoksuharjoitukset pidetään vaihtelevasti eri paikoissa Vaasan keskusta-alueen upeissa luonnonmaisemissa. Näet kuvia ja videoita harjoituksistamme instagramista @running_club_wasa (klikkaa logoa ylhäällä). Sinun ei tarvitse olla huippukuntoinen juoksija tai juoksijalahjakkuus osallistuaksesi juoksukouluumme. Riittää, että pidät juoksemista tai haluat oppia pitämään siitä.

Mikäli joudut vamman tai sairastumisen vuoksi jäämään pois harjoituksista, sinulla on mahdollisuus siirtää käymättä jääneet harjoituskerrat seuraavaan kauteen lääkärintodistusta vastaan. Muissa henkilökohtaisissa syissä harjoituksia ei kompensoida. Covid-19 tilanne huomioiden, pyrimme pitämään harjoitukset pääsääntöisesti ulkona hygieniaohjeistukset huomioiden. Jokaiseen harjoitukseen meillä on henkilökohtainen ilmoittautuminen Doodle-palvelun kautta. Ilmoittautumalla hyväksyt ehdot. 

Juoksukoulun kesäkauden hinta on 82 € (opiskelijat 72 €) ja se sisältää kymmenen (10) ohjattua harjoitusta ajanjaksolla 18.5.2021-24.8.2021. Mikäli haluat itsellesi henkilökohtaisen juoksuohjelman tukemaan juoksutavoitteitasi, saat sen lisämaksusta hintaan 40 € / kk.

Juoksukoululaisena saat oikeuden:

 

-    Osallistua ohjattuihin yhteisharjoituksiin tiistaisin (yht. 10 kpl)

-    Kuulua Facebook-ryhmäämme, jossa saa käydä vapaata keskustelua juoksemiseen liittyen. Fb-ryhmässä on mahdollista sopia        myös lisää yhteisiä juoksuharjoituksia ryhmäläisten kesken

-    Alennukseen laktaattitesteistä: hinta juoksukoululaisille 50 € / mittauskerta (normaalihinta 60 € / mittauskerta)

-    Alennus lihashuollosta - 5 € / kerta (Urheiluhieronta LihasWerstas: www.lihaswerstas.fi)