Juoksukoulun info

Running Club Wasan kevätkausi alkaa tiistaina 19.4.2022 klo 18:15. Kauteen kuuluu yhteensä 10 ohjattua harjoitusta ja viimeinen harjoitus pidetään 21.6.2022.

 

RCW:n kevään juoksukoulussa on valittavana eri tasoryhmiä: maltilliset ja reippaat sekä näiden lisäksi mahdollisesti aloittelijoiden ryhmä, mikäli osallistujia tulee riittävästi. Maltillisten ryhmä sopii kaikille, jotka pystyvät juoksemaan 5 km alle 32 minuuttiin. Reippaiden ryhmässä suosituksena on kyetä juoksemaan 5 km alle 25 minuuttiin. Aloittelijoiden ryhmässä aiempaa juoksutaustaa ei tarvitse olla.  

 

Juoksukoulun yhteisharjoituksiin kuuluu yksi ohjattu harjoitus kerran viikossa, joka pidetään tiistaisin klo 18:15. Harjoitukset ovat kestoltaan pääsääntöisesti noin 75 min mittaisia. Maltilliset ja reippaat harjoittelevat yhtäaikaa samassa paikassa. Mikäli aloittelijoiden ryhmä toteutuu, ryhmä harjoittelee pääsääntöisesti erillään oman valmentajan kanssa. Juoksukoulun harjoitukset ovat monipuolisia ja ne tehdään jokaisen juoksijan oman kuntotason mukaan. Juoksuohjelmissa (saatavilla lisämaksusta) otamme juoksijan yksilölliset tavoitteet huomioon, oli se sitten kunnon kohottaminen tai esim. puolimaratonin / maratonin juokseminen. 

RCW:n juoksuharjoitukset pidetään ulkona ja vaihtelevasti eri paikoissa Vaasan keskusta-alueen upeissa luonnonmaisemissa. Näet kuvia ja videoita harjoituksistamme instagramista @running_club_wasa (klikkaa logoa ylhäällä). 

Mikäli joudut vamman tai sairastumisen vuoksi jäämään pois harjoituksista, sinulla on mahdollisuus siirtää käymättä jääneet harjoituskerrat seuraavaan kauteen lääkärintodistusta vastaan. Muissa henkilökohtaisissa syissä harjoituksia ei kompensoida.

Juoksukoulun talvikauden hinta on 85 € (opiskelijat 75 €) ja se sisältää kymmenen (10) ohjattua harjoitusta ajanjaksolla 19.4.2022-21.6.2022. Mikäli haluat itsellesi henkilökohtaisen juoksuohjelman tukemaan juoksutavoitteitasi, saat sen lisämaksusta hintaan 45 € / kk.

Juoksukoululaisena saat oikeuden:

 

-    Osallistua ohjattuihin yhteisharjoituksiin tiistaisin (yht. 10 kpl)

-    Kuulua Facebook-ryhmäämme, jossa saa käydä vapaata keskustelua juoksemiseen liittyen. Fb-ryhmässä on mahdollista sopia        myös lisää yhteisiä juoksuharjoituksia ryhmäläisten kesken

-    Alennukseen laktaattitesteistä: hinta juoksukoululaisille 59 € / mittauskerta (normaalihinta 69 € / mittauskerta)

-    Alennus lihashuollosta - 5 € / kerta (Urheiluhieronta LihasWerstas: www.lihaswerstas.fi)