top of page

Juoksukoulun info

Running Club Wasan talvikausi 2024 alkaa tiistaina 16.1 klo 18:15 ja se sisältää 11 ohjattua harjoitusta. Juoksukoulun hinta on 97 €  (opiskelijat 90 €). Harjoitukset pidetään ulkona Vaasan keskusta-alueen läheisyydessä ja ovat kestoltaan n. 60-75 min / kerta.

RCW:n juoksukoulu on toiminut Vaasassa vuodesta 2015 lähtien. Juoksukoulussa on kolme eri tasoista ryhmää: aloittelijat, maltilliset ja reippaat. Maltillisten ja reippaiden ryhmään ovat tervetulleita kaikki juoksun ystävät, jotka pystyvät yhtämittaisesti juoksemaan vähintään 5 km. Maltillisissa suositus olisi juosta 5 km alle 32 min ja reippaissa alle 26 min aikaan. Maltillisten ja reippaiden harjoitukset pidetään samassa paikassa tiistaisin klo 18:15, mutta molemmat ryhmät saavat omat ohjeistukset. Viikottaisissa ohjatuissa harjoituksissa teemoina on mm. juoksutekniikkaa, intervalleja ja mäkivetoja yms. Talvikaudella valmentajina toimivat äskettäin naisten Suomen ennätyksen maratonilla tehnyt Camilla Richardsson sekä Antti Ranta-aho ja Alex Rauhala. Aloittelijoille ei ole erillistä ryhmää talvikaudella, mutta mikäli olet juuri aloittelemassa juoksuharrastusta, ota meihin ihmeessä yhteyttä niin mietimme olisko sinun mahdollista osallistua maltillisiin kevennetyllä ohjelmalla. Keväällä meillä on tarkoitus järjestää aloittelijoille taas oma ryhmä. 

 

Mikäli joudut jättämään treenejä väliin sairastumisen vuoksi, niistä on mahdollista saada kompensaatiota seuraavalle kaudelle lääkärin tai terveydenhoitajan todistusta vastaan. Muissa tapauksissa poissaoloja ei hyvitetä. 

Huom! Pakkasraja harjoituksiin on -15°C. Huomioimme myös kovan pakkastuulen / liukkaan kelin ja mikäli keliolosuhteet ovat jossain treenissä valmennustiimin mielestä turhan vaativat, on mahdollista että siirrämme (yhden tai useamman) treenin kauden loppuun. Mikäli kaikki treenit voidaan pitää suunnitellusti omalla paikallaan, kauden viimeinen harjoitus on 26.3.2024. 

Juoksukoululaisten alennukset:

-    Alennusta lihashuollosta 3 € / kerta. Varaa aika osoitteesta: www.lihaswerstas.fi

-    Alennusta seuraavalta kaudelta 15 € (normaalihinnasta), mikäli päätät jatkaa harjoittelua juoksukoulussamme

bottom of page