Juoksukoulun info

Running Club Wasan kevätkausi alkaa tiistaina 3.3.2020 klo 18. Kauteen kuuluu kymmenen (10) ohjattua yhteisharjoitusta ja ne ovat tiistaisin. 

 

RCW:n juoksukouluryhmissä on valittavana neljä tasoryhmää: aloittelijat (/kuntoutujat), maltilliset, reippaat ja vauhdikkaat. Aloittelijoiden ryhmä sopii juoksuharrastusta aloitteleville uusille juoksijoille sekä myös kuntoutujille, joilla on esim. jotain pientä vammaa, mutta jotka pystyvät kuitenkin juoksemaan lyhyitä 1-3 minuutin juoksupätkiä yhdistettynä kävelypalautuksiin. Maltillisten ryhmä sopii kaikille, jotka pystyvät juoksemaan vähintään 3 km yhtäjaksoisesti. Reippaiden ryhmässä suosituksena on kyetä juoksemaan 5 km alle 30 minuuttiin ja vauhdikkaat 5 km alle 25 minuuttiin. Tasoryhmää on mahdollisuus vaihtaa hyvin joustavasti, joten sinun ei tarvitse sitoutua yhteen ryhmään koko kauden ajaksi. 

 

Juoksukoulun yhteisharjoituksiin kuuluu yksi ohjattu harjoitus viikottain, joka pidetään tiistaisin klo 18.00-19.15. Harjoitukset pystytään yleensä tekemään kaikkien ryhmien kesken yhtä aikaa ja kaikilla ryhmillä on omat valmentajansa. Harjoituksissa korostetaan monipuolisuutta ja ne tehdään aina oman kunnon mukaan. Juoksuohjelmissa (saatavilla lisämaksusta) otamme jokaisen yksilölliset tavoitteet huomioon, oli se sitten kunnon kohottaminen tai esim. puolimaratonin tai maratonin juokseminen. 

RCW:n juoksuharjoitukset pidetään vaihtelevasti eri paikoissa Vaasan keskusta-alueen upeissa luonnonmaisemissa. Näet kuvia ja videoita harjoituksistamme instagramista @running_club_wasa (klikkaa logoa ylhäällä). Sinun ei tarvitse olla huippukuntoinen juoksija tai juoksijalahjakkuus osallistuaksesi juoksukouluumme. Riittää, että pidät juoksemista tai haluat oppia pitämään siitä. Juoksukoulussamme on mahdollista saada ohjausta sekä suomeksi että ruotsiksi. Lisäksi meillä on tarjolla jäsenillemme ylimääräisiä lisäharjoituksia (esim. liikkuvuusharjoituksia ja voimaharjoituksia) pienestä lisämaksusta. 

Juoksukoulun kevätkauden hinta on 79 € (opiskelijat 69 €) ja se sisältää kymmenen (10) ohjattua harjoitusta ajanjaksolla 3.3.2020-5.5.2020. Mikäli haluat itsellesi henkilökohtaisen juoksuohjelman tukemaan juoksutavoitteitasi, saat sen lisämaksusta 35 € / kk.

Juoksukoululaisena saat oikeuden:

 

-    Osallistua ohjattuihin yhteisharjoituksiin tiistaisin (yht. 10 kpl)

-    Osallistua Running Club Wasan ylimääräisiin harjoituksiin (osa ilmaisia ja osa maksullisia) 

-    Kuulua Facebook-ryhmäämme, jossa saa käydä vapaata keskustelua juoksemiseen liittyen. Fb-ryhmässä on mahdollista sopia        myös lisää yhteisiä juoksuharjoituksia ryhmäläisten kesken

-    Alennukseen laktaattitesteistä: hinta juoksukoululaisille 50 € / mittauskerta (normaalihinta 60 € / mittauskerta)

-    Alennukseen lihashuollosta: hinta juoksukoululaisille 50 € / tunti (normaalihinta 60 € / tunti)

        Anders Lindahl

Dassen_87@msn.com

       0400664661

  • Wix Facebook page
Ota yhteyttä!

      Juhani Riihola

juhani.riihola@gmail.com

       0440580550

  • Wix Facebook page
  • Instagram Classic