top of page

Juoksukoulun info

Running Club Wasan juoksukoulu on toiminut Vaasassa jo vuodesta 2015 lähtien. RCW:n kesä-syyskausi 2023 on parhaillaan käynnissä, mutta nyt voit liittyä loppukaudeksi mukaan (ajanjakso 12.9 - 10.10.2023). Loppukauden hinta on 55 € (opiskelijat 50 €).

Juoksukoulussa on kolme eri tasoista ryhmää: aloittelijat, maltilliset ja reippaat. Maltillisten ja reippaiden ryhmään ovat tervetulleita kaikki juoksun ystävät, jotka pystyvät yhtämittaisesti juoksemaan vähintään 5 km. Maltillisissa suositus olisi juosta 5 km alle 32 min ja reippaissa alle 26 min aikaan. Maltillisten ja reippaiden harjoitukset pidetään samassa paikassa tiistaisin klo 18:15, mutta molemmat ryhmät saavat omat räätälöidyt ohjeistukset. Viikottaisessa ohjatussa harjoituksessa teemoina on mm. juoksutekniikkaa, intervalleja, mäkivetoja, porrastreeniä, polkujuoksua yms. Valmentajina näissä ryhmissä toimivat: Camilla Richardsson, Antti Ranta-aho sekä Alex Rauhala.

 

Aloittelijoiden ryhmään ovat tervetulleita kaikki juoksusta kiinnostuneet, jotka ovat aiemmin harrastaneet juoksua tai jotka haluaisivat alkaa harrastamaan juoksua. Harjoitusten aikana tulee sekä kävelyä että juoksua vuorotellen, joten sinun ei tarvitse kyetä juoksemaan yhtämittaisesti pitkää matkaa osallistuaksesi juoksukouluun. Harjoitukset pidetään ulkona Vaasan keskusta-alueen läheisyydessä ja niiden kesto on noin tunti / kerta. Osa harjoituksista pidetään yhtäaikaa muiden ryhmien kanssa ja osa omalla porukalla. Valmentajina aloittelijoissa toimii Miia Mäenpää sekä yhteistreeneissä Camilla Richardsson ja Alex Rauhala. Harjoitukset pidetään tiistaisin klo 18:15.

 

Mikäli joudut jättämään treenejä väliin sairastumisen vuoksi, niistä on mahdollista saada kompensaatiota seuraavalle kaudelle lääkärin tai terveydehoitajan todistusta vastaan. Muissa tapauksissa poissaoloja ei hyvitetä. 

Juoksukoululaisten alennukset:

-    Henkilökohtainen juoksuohjelma 69 € / kk (norm. 79 € / kk)

-    Alennusta lihashuollosta - 3 € / kerta (Urheiluhieronta LihasWerstas: www.lihaswerstas.fi)

bottom of page