Juoksukoulun info

Running Club Wasan talvikausi 2022-2023 alkaa tiistaina 25.10.2022 klo 18:15. Kausi toteutetaan kertamaksuina, eli maksat vain niistä treeneistä, joissa olet mukana! Tiedossa on sekä sisä- että ulkotreenejä. Ulkotreenit alkavat tiistaisin klo 18:15 ja sisätreenit tiistaisin klo 19:00. Treenin hinta on 12 € / kerta. Sisätreeneissä 12 €:n päälle tulee lisäksi Botniahallin ratamaksu. 

 

RCW:n juoksukoulussa on talvikaudella valittavana kaksi tasoryhmää: maltilliset ja reippaat. Maltillisten ryhmä sopii kaikille, jotka pystyvät juoksemaan 5 km alle 32 minuuttiin. Reippaiden ryhmässä suosituksena on kyetä juoksemaan 5 km alle 25 minuuttiin. Harjoituksia pidetään keskimäärin kerran viikossa ja ne ovat kestoltaan 60-75 min mittaisia. Maltilliset ja reippaat harjoittelevat yhtäaikaa samassa paikassa. Juoksukoulun harjoitukset ovat monipuolisia ja harjoitusten teemana voi olla esim. juoksutekniikkaa, intervalliharjoitteita, vauhtileikittelyä, nopeustreeniä yms.   

RCW:n sisätreenit pidetään Botniahallilla ja ulkotreenit vaihtelevasti eri paikoissa Vaasan keskusta-alueen luonnonmaisemissa. Näet kuvia ja videoita harjoituksistamme instagramista @running_club_wasa (klikkaa logoa ylhäällä). Halutessasi kauttamme saa lisämaksusta laktaattitestejä sekä juoksuohjelmia, joissa otamme juoksijan yksilölliset tavoitteet huomioon. Tavoitteenasi voi olla esim. juoksutekniikan parantaminen, kunnon kohottaminen tai esim. puolimaratonin / maratonin juokseminen. 

RCW:n juoksukoulun talvikausi 2022-2023 toteutuu kertamaksuina hintaan 12 € / treeni (sisätreeneissä päälle tulee Botniahallin ratamaksu 6,60 € / kerta). Treeni-infot saat joko fb-ryhmän kautta tai sähköpostin kautta. Liittyessäsi fb-ryhmään tai sähköpostilistalle, se ei vielä sido sinua osallistumaan harjoituksiin. Ilmoittautuminen kuhunkin treeniin tapahtuu aina erikseen Doodlen kautta. Minimi osallistujamäärä treenien toteutumiseen on 6 hlöä ja maksimi osallistujamäärä on 20 hlöä. 

Juoksukoululaisten alennukset:

 

-    Laktaattitestit hintaan 65 € (norm. 75 €)

-    Henkilökohtainen juoksuohjelma 49 € / kk (norm. 59 € / kk)

-    Alennusta lihashuollosta - 3 € / kerta (Urheiluhieronta LihasWerstas: www.lihaswerstas.fi)

-    (Huom! Botniahallille voit ostaa myös 18 x sarjakortin hintaan 75 €, jolloin yksi kerta maksaa 4,16 €)