Juoksukoulun info

Tällä hetkellä kaikki paikat RCW:n talvikaudelle ovat täynnä, mutta voit ilmoittautua varalle jos tulee peruuntumisia tai jos 10 hlön kokoontumisrajoitukset Vaasassa lieventyvät! Kausi alkaa tiistaina 19.1.2021 klo 18.00 ja siihen kuuluu kymmenen (10) ohjattua yhteisharjoitusta. Kauden viimeinen harjoitus pidetään ti 23.3.2021. 

 

RCW:n juoksukouluryhmissä on valittavana kolme tasoryhmää: aloittelijat (/kuntoutujat), maltilliset ja reippaat. Aloittelijoiden ryhmä sopii juoksuharrastusta aloitteleville uusille juoksijoille sekä myös kuntoutujille, joilla on esim. jotain pientä vammaa, mutta jotka pystyvät kuitenkin juoksemaan lyhyitä 1-3 minuutin juoksupätkiä yhdistettynä kävelypalautuksiin. Maltillisten ryhmä sopii kaikille, jotka pystyvät juoksemaan 5 km alle 32 minuuttiin. Reippaiden ryhmässä suosituksena on kyetä juoksemaan 5 km alle 26 minuuttiin. 

 

Juoksukoulun yhteisharjoituksiin kuuluu yksi ohjattu harjoitus viikottain, joka pidetään tiistaisin klo 18.00 ja sen kesto on 60-75 min. Huom! Reippaiden ryhmässä treenit alkavat klo 18.30. Harjoituksissa korostetaan monipuolisuutta ja ne tehdään aina oman kuntotason mukaan. Juoksuohjelmissa (saatavilla lisämaksusta) otamme jokaisen yksilölliset tavoitteet huomioon, oli se sitten kunnon kohottaminen tai esim. puolimaratonin / maratonin juokseminen. 

RCW:n juoksuharjoitukset pidetään vaihtelevasti eri paikoissa Vaasan keskusta-alueen upeissa luonnonmaisemissa. Näet kuvia ja videoita harjoituksistamme instagramista @running_club_wasa (klikkaa logoa ylhäällä). Sinun ei tarvitse olla huippukuntoinen juoksija tai juoksijalahjakkuus osallistuaksesi juoksukouluumme. Riittää, että pidät juoksemista tai haluat oppia pitämään siitä.

Mikäli joudut vamman tai sairastumisen vuoksi jäämään pois harjoituksista, sinulla on mahdollisuus siirtää käymättä jääneet harjoituskerrat seuraavaan kauteen lääkärintodistusta vastaan. Muissa henkilökohtaisissa syissä harjoituksia ei kompensoida. Covid-19 tilanne huomioiden, pyrimme pitämään harjoitukset pääsääntöisesti ulkona ja omissa ryhmissä (aloittelijat, maltilliset ja reippaat) sekä meillä on juoksijoille hygieniaohjeistukset, joita haluamme noudatettavan. Jokaiseen harjoitukseen on lisäksi henkilökohtainen ilmoittautuminen Doodle-palvelun kautta. Ilmoittautumalla hyväksyt ehdot. 

Juoksukoulun syyskauden hinta on 79 € (opiskelijat 69 €) ja se sisältää kymmenen (10) ohjattua harjoitusta ajanjaksolla 19.1.2021-23.3.2021. Mikäli haluat itsellesi henkilökohtaisen juoksuohjelman tukemaan juoksutavoitteitasi, saat sen lisämaksusta hintaan 40 € / kk.

Juoksukoululaisena saat oikeuden:

 

-    Osallistua ohjattuihin yhteisharjoituksiin tiistaisin (yht. 10 kpl)

-    Kuulua Facebook-ryhmäämme, jossa saa käydä vapaata keskustelua juoksemiseen liittyen. Fb-ryhmässä on mahdollista sopia        myös lisää yhteisiä juoksuharjoituksia ryhmäläisten kesken

-    Alennukseen laktaattitesteistä: hinta juoksukoululaisille 50 € / mittauskerta (normaalihinta 60 € / mittauskerta)

-    Alennus lihashuollosta - 5 € / kerta (Urheiluhieronta LihasWerstas: www.lihaswerstas.fi)

        Anders Lindahl

Dassen_87@msn.com

       0400664661

  • Wix Facebook page
Ota yhteyttä!

      Juhani Riihola

juhani.riihola@gmail.com

       0440580550

  • Wix Facebook page
  • Instagram Classic